ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Είπε “αντίο” στη Ζαλγκίρις και τον Σάρας – Που θα κλείσει (pic)

Αποχαιρέτισε το Κάουνας και ετοιμάζεται να κλείσει μεταγραφή σε... ωραιότερη πόλη.

Είπε

Ο Μπράντον Ντέιβις αποτελεί παρελθόν από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Αμερικανός σέντερ αποχαιρέτισε το Κάουνας και την πρώην ομάδα του με ανάρτησή του στο Instagram και, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

«Σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις! Που με πιστέψατε, που με εμπιστευτήκατε και που με αγαπήσατε! Συμπαίκτες και προπονητές, είμαι ευγνώμων για τα όσα πετύχαμε μαζί, για τη “σκάλα που ανεβήκαμε” μαζί, προκειμένου να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Το πιο σημαντικό, όμως, για τις σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει και θα είναι παντοτινές.

Όσο για τους φιλάθλους; Ευχαριστώ για την υποστήριξη στην ομάδα και ειδικότερα στην υποστήριξη που δείξατε σε μένα και συνεχίσατε να μου δείχνετε. Εκτιμώ όλα τα μηνύματα για καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας μου. Λιθουανία, θα μου λείψεις. Δεν μπορώ να περιμένω να σας επισκεφθώ του χρόνου», ανέφερε ο Ντέιβις.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Brandon Davies (@realbdavies.0)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.