ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς επιστροφή στο Ισραήλ ο Άλτμαν

Η αναζήτηση καλού συμβολαίου στην Ευρώπη φαίνεται ότι είναι δύσκολη υπόθεση, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες για τον επαναπατρισμό του.

Προς επιστροφή στο Ισραήλ ο Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν ανήκει στο γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής έχει κινήσει τις διαδικασίες αναζήτησης συλλόγων από την Ευρώπη, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για εκείνον. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της “Sportday”, οι πιθανότητες κλίνουν προς την επιστροφή του στο Ισραήλ.

Το κασέ του (κοντά στις 250.000 ευρώ) καθιστά δύσκολη την εύρεση μιας μικρομεσαίας μεν, αλλά ανταγωνιστικής ομάδας σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αντιθέτως, στο Ισραήλ τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εκείνον, καθώς γνωρίζει το πρωτάθλημα και έχει “χτίσει” καλό ποδοσφαιρικό όνομα στη χώρα του.

Ο Άλτμαν περιμένει να βρει ένα καλό συμβόλαιο, είτε στην Ευρώπη, είτε στο Ισραήλ και όταν αυτό γίνει, αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για το “διαζύγιό” του με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.