ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε αναμονή για πρόταση στον Κουντουριώτη

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει ότι η παρουσία του στο εξωτερικό θα φέρει πρόταση για την παραχώρησή του.

Παναθηναϊκός: Σε αναμονή για πρόταση στον Κουντουριώτη

Ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια πρόταση για τον Χρήστο Κουντουριώτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Σλοβακία στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, έχοντας παραχωρηθεί ως δανεικός στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε. Η καλή του παρουσία εκεί, ίσως κινήσει το ενδιαφέρον συλλόγων, με τους “πράσινους” να έχουν κατά νου την παραχώρησή του έναντι ενός μικρού ποσού, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Κουντουριώτη λήγει το 2020 και εάν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, είτε από πλευράς μεταγραφής, είτε ανανέωσης στο τριφύλλι, τότε από τον Ιανουάριο θα μπορεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ως ελεύθερος, ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.