ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κρατάει την τύχη της η Παραγουάη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κρατάει την τύχη της η Παραγουάη

Κυριακή (23/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από το Κόπα Αμέρικα, το Κόπα Άφρικα και το Γκολντ Καπ, ενώ παράλληλα υπάρχει αγωνιστική δράση και στη Σκανδιναβία. Το Betarades.gr ξεχώρισε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αν έκανε ο Παναθηναϊκός μεταγραφές, όπως και κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Προβάδισμα νίκης-πρόκρισης η Παραγουάη

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Κόπα Αμέρικα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κολομβία και Παραγουάη. Η Κολομβία είναι από τις ομάδες όπου έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, έχει κάνει το 2/2, εξασφαλίζοντας έτσι την πρωτιά του ομίλου και την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Παραγουάη από την πλευρά της βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου με δυο βαθμούς, επομένως σε περίπτωση νίκης σήμερα, θα βρεθεί στην επόμενη φάση, ασχέτως του αποτελέσματος στο παιχνίδι Κατάρ – Αργεντινή. Οι Παραγουανοί είναι σκληροτράχηλοι, έχουν αρκετή εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και πιστεύουμε πως μπορούν να διαχειριστούν σωστά τη… μοίρα τους, απέναντι σε μια Κολομβία όπου η λογική λέει πως θα παραταχθεί με αλλαγές. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το 2DNB σε απόδοση 1.88.

Ξεσπάει το Μαρόκο

Συνεχίζουμε με Κόπα Άφρικα και την αναμέτρηση Μαρόκο – Ναμίμπια. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, το Μαρόκο είναι κλάσεις ανώτερο σε όλους τους τομείς και η λογική λέει πως θα ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του. Στο Μουντιάλ είχε συμπαθητική παρουσία, δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες χωρίς να τις τελειώνει, σήμερα όμως έχει απέναντί του τη Ναμίμπια κι έχει την ευκαιρία να… ξεσπάσει. Η Ναμίμπια από την πλευρά της θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί και δεν αποκλείεται να βοηθήσει στην επαλήθευση της επιλογής μας, η οποία είναι το Over 2,5 σε απόδοση 2.10.

Βρήκε πατήματα η Ρόζενμποργκ

Επόμενος σταθμός μας η Α’ Νορβηγίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τρόμσο και Ρόζενμποργκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με 10 βαθμούς, παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και κόντρα στους πρωταθλητές έχουν δεδομένα δύσκολο έργο. Η Ρόζενμποργκ από την άλλη, μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο προέρχεται από πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δείχνοντας πως έχει βρει τα πατήματά της. Η Τρόμσο δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία περίπτωση, κι εμείς θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.05.

Υψηλό σκορ στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον 3ο τελικό ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου, με τους Βαυαρούς να προηγούνται με 2-0. Απόψε στο Μόναχο, ή θα νικήσει η Μπάγερν και θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια ή θα νικήσει η Άλμπα και θα επιμηκύνει τη σειρά σε τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια με το επόμενο να είναι προγραμματισμένο για διεξαγωγή στο Βερολίνο. Όπως φαίνεται, όταν χρειαστεί η Μπάγερν πάλι θα βρει τον τρόπο να ξεφύγει για τη νίκη, η Άλμπα συναντά αξεπέραστα εμπόδια αν η άμυνα της Μπάγερν λειτουργήσει σωστά, επομένως, μόνο μια καλή επιθετική εμφάνιση για τουλάχιστον 30 λεπτά μπορεί να δώσει ελπίδα στην φιλοξενούμενη ομάδα του κόουτς Ρενέσες. Καλή επιλογή από τον τρίτο τελικό της Γερμανίας είναι το Over 163.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE