ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκαλύψεις Μπουμάλ: «Ο Μαρινάκης έπαιρνε παίκτες απλά για να μην τους πάρουν οι άλλοι!»

H μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, η διαιτησία στην Ελλάδα που είναι πάντα με τον οικονομικά ισχυρό και ο Αχιλλέας Μπέος που χτυπούσε τους ανθρώπους του Παναιτωλικού μπροστά στην αστυνομία.

Αποκαλύψεις Μπουμάλ: «Ο Μαρινάκης έπαιρνε παίκτες απλά για να μην τους πάρουν οι άλλοι!»

Για όσους έχουν ζήσει έστω και για ένα μικρό διάστημα τον Ολιβιέ Μπουμάλ, δεν ξεχνούν ποτέ πως πρόκειται για ένα χαμογελαστό παιδί. Όπως ο ίδιος λέει «η ζωή είναι όμορφη», νιώθει ευλογημένος που έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι πραγματικά τόσο όμορφο να μιλάς μαζί του γιατί καταλαβαίνεις πως ένας άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να αισθάνεται ευτυχισμένος με τα δεδομένα που διαμορφώνονται στη ζωή του.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.