ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έγραψε ιστορία η «πράσινη» σκοποβολή ΑμεΑ

Σημαδιακή ημέρα η σημερινή για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και το τμήμα ΑμεΑ της σκοποβολής καθώς έδωσε τον πρώτο του αγώνα.

Έγραψε ιστορία η «πράσινη» σκοποβολή ΑμεΑ

Σημαδιακή ημέρα η σημερινή για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και το τμήμα ΑμεΑ της σκοποβολής καθώς έδωσε τον πρώτο του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής ΑμεΑ κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος στον πρώτο του αγώνα έφτασε μια ανάσα από τον τελικό και έχασε τη συμμετοχή του για μόλις 10 πόντους.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.268 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «πράσινος» αθλητής κατέλαβε την τιμητική 11η θέση μεταξύ 18 αθλητών με επίδοση 409 . Παράλληλα αρκετά καλή ήταν και η εμφάνιση του Βασίλη Ψυχογιόπουλου ο οποίος επίσης στην πρώτη του παρουσία κατέλαβε την 13η θέση με επίδοση 360.

Επιπλέον αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία δέκα οπαδών του Παναθηναϊκού από την τοπική λέσχη της Ελευσίνας.

Σε κοινή δήλωση τους οι προπονητές του τμήματος Θοδωρής Κοταράς και Άννα Ξανθάκη ανέφεραν «Για όλους μας είναι μια ιστορική στιγμή καθώς ο Παναθηναϊκός έδωσε τον πρώτου του αγώνα Αμεα. Είχαμε δύο συμμετοχές και είμαστε χαρούμενοι ενώ διεκδικήσαμε ακόμα και την είσοδο του ενός αθλητή μας στον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε για την στήριξη και εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι απλά είμαστε στην αρχή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.