Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνδέθηκε σαν περίπτωση με τον πάγκο του Παναθηναϊκού, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης του Ρικ Πιτίνο. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο, είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδος. Όπως όλα δείχνουν, ο «Άρτζι» είναι έτοιμος για την τρίτη του θητεία στον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση του να ολοκληρώνεται σύντομα.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε, ως όφειλε, την απάντηση του Ρικ Πιτίνο, αλλά από τη στιγμή που ο Αμερικανός προτίμησε να μείνει στις ΗΠΑ, οι «πράσινοι» έπρεπε να εξετάσουν τις επιλογές τους. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ονόματα όπως ο Ομπράντοβιτς, ο Σάρας, ο Ιτούδης, ο Κοκόσκοφ έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους, ενώ υπήρχαν και οι περιπτώσεις των  ελεύθερων Πασκουάλ και Μπαρτζώκα, για τις οποίες δεν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, για διαφορετικούς λόγους.

Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός έθεσε την περίπτωση Πεδουλάκη στην κορυφή, όχι ως λύση ανάγκης, αλλά από επιλογή. Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με το Περιστέρι, βρίσκεται κοντά στην τρίτη του θητεία στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδος, εκτός και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στα «σκαριά» κάποιο όνομα – έκπληξη. Κάτι που θα ανατρέψει τα «προγνωστικά» στο φινάλε, αν και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου