ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνει ο Αργύρης Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι, όπως όλα δείχνουν, πολύ κοντά στην τρίτη του θητεία στον Παναθηναϊκό.

Κλείνει ο Αργύρης Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνδέθηκε σαν περίπτωση με τον πάγκο του Παναθηναϊκού, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης του Ρικ Πιτίνο. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο, είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδος. Όπως όλα δείχνουν, ο “Άρτζι” είναι έτοιμος για την τρίτη του θητεία στον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση του να ολοκληρώνεται σύντομα.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε, ως όφειλε, την απάντηση του Ρικ Πιτίνο, αλλά από τη στιγμή που ο Αμερικανός προτίμησε να μείνει στις ΗΠΑ, οι “πράσινοι” έπρεπε να εξετάσουν τις επιλογές τους. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ονόματα όπως ο Ομπράντοβιτς, ο Σάρας, ο Ιτούδης, ο Κοκόσκοφ έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους, ενώ υπήρχαν και οι περιπτώσεις των  ελεύθερων Πασκουάλ και Μπαρτζώκα, για τις οποίες δεν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, για διαφορετικούς λόγους.

Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός έθεσε την περίπτωση Πεδουλάκη στην κορυφή, όχι ως λύση ανάγκης, αλλά από επιλογή. Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με το Περιστέρι, βρίσκεται κοντά στην τρίτη του θητεία στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδος, εκτός και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στα “σκαριά” κάποιο όνομα – έκπληξη. Κάτι που θα ανατρέψει τα “προγνωστικά” στο φινάλε, αν και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...