ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μονόδρομος η νίκη για Ισημερινό και Ιαπωνία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Μονόδρομος η νίκη για Ισημερινό και Ιαπωνία

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε Κόπα Αμέρικα, Κόπα Άφρικα και Β’ Σουηδίας με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις για εσάς. Στη Βραζιλία πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων με τους αγώνες Χιλή – Ουρουγουάη και Ισημερινός – Ιαπωνία, ενώ στο Κόπα Άφρικα βρισκόμαστε ακόμη στην 1η αγωνιστική. Επιπλέον, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η 2η κατηγορία στη Σουηδία, όπου βλέπουμε “ανοιχτά” παιχνίδια. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε πως στο site μας μπορείτε να βρείτε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Μόνο για τη νίκη!

Στο Μινεϊράο του Μπέλο Οριζόντε διεξάγεται απόψε (στις 02:00) η αναμέτρηση Ισημερινός – Ιαπωνία, από την οποία θα κριθεί η 8η και τελευταία θέση στα προημιτελικά του φετινού Κόπα Αμέρικα. Αμφότερες ομάδες χρειάζονται μόνο νίκη για να περάσουν στη νοκ άουτ φάση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας την πρόκριση παίρνει η Παραγουάη από τον 2ο όμιλο, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Οι Ιάπωνες στον τελευταίο τους αγώνα παρουσιάστηκαν πολύ πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την πρεμιέρα και απέσπασαν ισοπαλία με 2-2 από το φαβορί του 3ου ομίλου Ουρουγουάη. Μάλιστα προηγήθηκαν δύο φορές με τον Μιγιόσι στο 25’ και στο 59’, αλλά δέχθηκαν ισάριθμες φορές την ισοφάριση, στο 32’ από τον Σουάρες (με πέναλτι) και στο 66’ από κεφαλιά του Χιμένες. Για 2ο παιχνίδι οι ασιάτες αντιμετώπισαν προβλήματα στις στημένες φάσεις, δεχόμενοι ξανά γκολ από κόρνερ.

Ο Ισημερινός ήταν επίσης βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Χιλή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα (26’) από το σημείο του πέναλτι με τον Ένερ Βαλένσια. Στο β’ ημίχρονο επαναλήφθηκε το σενάριο και δέχθηκε ξανά γκολ νωρίς (στο 51’) δίχως να καταφέρει να αντιδράσει αυτή τη φορά.

Όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των τρίτων ομάδων στη διοργάνωση, Ισημερινός και Ιαπωνία χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν και αναμένεται να παίξουν ανοιχτά για να το καταφέρουν. Επιλογή μας λοιπόν το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Φαβορί το Μάλι

Για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου, το Μάλι αντιμετωπίζει την πρωτάρα σε Κόπα Άφρικα Μαυριτανία και θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη νόκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Έμπειρη ομάδα το Μάλι με πολλούς παίκτες να έχουν ρόλο σε καλές ομάδες προηγμένων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, κορυφαίος εξ αυτών ο επιθετικός της Πόρτο Μούσα Μαρεγκά. Αντιθέτως το ρόστερ της Μαυριτανίας είναι άσημο και έχουν να αντιπαραθέσουν μόνο τον ενθουσιασμό για την παρθενική τους συμμετοχή στο θεσμό. Επιλογή μας η νίκη για το Μάλι στην αξιόλογη απόδοση 1.83.

Ανοιχτό ματς στο Έστερ

Η γηπεδούχος Έστερ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες (1-1, 2-2, 2-2) και παραμένει μέσα στην επικίνδυνη ζώνη. Πιο πρόσφατη νίκη της το διπλό στην έδρα Χάλμσταντ στις 19/05. Η φιλοξενούμενη Βάρμπεργκς παρά την ήττα με 3-1 στην έδρα της Γιόνσεπινγκ στο τελευταίο της παιχνίδι, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα με διαφορά 7 πόντων από τη 2η Μιάλμπι. Προέρχεται από 4/4 παιχνίδια που εμφανίστηκε το Goal/Goal και αυτή θα είναι η επιλογή μας και στη σημερινή αναμέτρηση, σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE