ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επίσημο: Τέλος ο Πεδουλάκης από Περιστέρι – Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό

Λύθηκε κοινή συναινέσει και μετά από επιθυμία του «Άρτζι» το συμβόλαιό του με το Περιστέρι και απομένει πλέον η ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό.

Επίσημο: Τέλος ο Πεδουλάκης από Περιστέρι - Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό

Αυτό που φαινόταν όλο και πιο πιθανό τις τελευταίες ώρες, είναι έτοιμο να γίνει κι επίσημο με την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Όπως ανακοινώθηκε από το Περιστέρι, η συνεργασία με τον «Άρτζι» λύθηκε κοινή συναινέσει μετά από επιθυμία του ίδιου του προπονητή, προφανώς για να επιστρέψει στο τριφύλλι».

Πλέον είναι θέμα ωρών η επαναπρόσληψή του από τον Παναθηναϊκό, για να αρχίσει εκεί την τρίτη του θητεία μετά το 2012.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...