ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα τούμπα με Πεδουλάκη – Μένει ο Θανάσης – Γι’ αυτόν έδωσε το ΟΚ – “Χτυπάει” Χίλιαρντ

Οι πρώτες κινήσεις. Θέλει ψηλό γκαρντ. Ποιος Έλληνας... πανηγυρίζει;

Όλα τούμπα με Πεδουλάκη - Μένει ο Θανάσης - Γι’ αυτόν έδωσε το ΟΚ -

Οι πρώτες κινήσεις. Θέλει ψηλό γκαρντ. Ποιος Έλληνας… πανηγυρίζει;

Έγινε αυτό που αναφέραμε από την αρχή με τον Αργύρη Πεδουλάκη να διαδέχεται τον Ρικ Πιτίνο στον “πράσινο” πάγκο.

Ο Περιστεριώτης προπονητής επιστρέφει σε γνώριμα εδάφη και αρχίζει αμέσως δουλειά. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν ήθελε να συνεχίσει με τον Αμερικανό κόουτς, αλλα τώρα τα δεδομένα αλλάζουν. Είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον Έλληνα τεχνικό, παίκτης για ειδικές αποστολές.  Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα κοιτάξει για παίκτες με μεγάλα ονόματα αλλά για παίκτες που θα του κάνουν τη δουλειά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.