ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πράσινη μεταγραφή με Καλαντάτζε!

Παναθηναϊκός: Νέα μεταγραφή για την ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Πράσινη μεταγραφή με Καλαντάτζε!

Παναθηναϊκός: Νέα μεταγραφή για την ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Τη διεθνή κεντρική Άννα Καλαντάτζε για την ομάδα βόλεϊ γυναικών ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η τέταρτη φετινή μεταγραφή για το τριφύλλι.

<strong>Η ανακοίνωση </strong>

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 22χρονη κεντρική Άννα Καλαντάτζε (1.83μ.) με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την σεζόν 2019-20.

Γεννημένη στις 13 Αυγούστου 1997, ξεκίνησε την καριέρα της στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης το 2010 και έμεινε για περίπου επτά χρόνια, ενώ την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανναξιακού.

Το 2018 βρέθηκε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των κορασίδων, νεανίδων και των γυναικών

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε ένα μεγάλο Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό που γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Κυριάκος Καμπερίδης και γνωρίζω ήδη κάποιες από τις συμπαίκτριες μου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και ελπίζω φέτος να έχουμε μια καλή σεζόν και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...