ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζεται δυνατό φιλικό με τον Άγιαξ!

Στις τελικές συζητήσεις με τον Άγιαξ είναι ο Παναθηναϊκός.

Ετοιμάζεται δυνατό φιλικό με τον Άγιαξ!

Οι “πράσινοι” έχουν ανακοινώσει τέσσερα φιλικά στην Ολλανδία (Φέγενορντ, Μπίρσοτ, Φένλο, Μπρέντα), αλλά και ένα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται στις τελικές επαφές με τον Άγιαξ για τη διεξαγωγή ενός ακόμα δυνατού φιλικού αγώνα.  Οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν τον Αίαντα, ο οποίος είχε φέτος εξαιρετική παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί στην Ολλανδία να θεωρούν τη διεξαγωγή του αγώνα οριστική στις 22 Ιουλίου, αλλά ακόμα οι δυο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει.

Στο μεταξύ,  όπως έκανε γνωστό η «πράσινη» ΠΑΕ η φιλική αναμέτρηση με την Μρέντα άλλαξε ημερομηνία και από 30/7 μεταφέρθηκε μια μέρα νωρίτερα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.664 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.