ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη εβδομάδα για Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει γνωστό το… μέλλον του Γιάννη Μπουζούκη στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη εβδομάδα για Μπουζούκη

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την πρώτη του πρόταση στον Γιάννη Μπουζούκη για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022 και εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν νέες συζητήσεις για το θέμα. Η οικονομική διαφορά παραμένει και οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν με μια νέα καλύτερη οικονομικά πρόταση και διαφοροποιημένη σε σχέση με την αρχική να «δέσουν» τον νεαρό άσο, τον οποίο, άλλωστε, πιστεύουν πολύ.

Ο Μπουζούκης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά επιθυμεί και να ικανοποιηθεί οικονομικά. Μέχρι πριν από λίγες μέρες το κλίμα ήταν στη λογική του «πέντε πάνω, πέντε κάτω, η συμφωνία θα επιτευχθεί». Πλέον, θα πρέπει να περιμένουμε την κατάληξη των νέων συζητήσεων. Λογικά, μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα πάντα θα έχουν γίνει γνωστά και θα μάθουμε αν ο Μπουζούκης υπογράψει νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.