ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα επαφή για Ρόμπερτς ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει τις προσπάθειες για τον Κάλουμ Ρόμπερτς ο Παναθηναϊκός μέσω του Νίκου Νταμπίζα.

Νέα επαφή για Ρόμπερτς ο Παναθηναϊκός

Ο Κάλουμ Ρόμπερτς, ο 22χρονος εξτρέμ από την Αγγλία, παραμένει στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει να παλεύει την υπόθεσή του, με τη Live Sport να αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων είχε νέα επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν από λίγες ημέρες.

Μπορεί να μην προέκυψε κάποια θετική εξέλιξη από την κουβέντα που είχε ο Νταμπίζας με τον μάνατζερ του Ρόμπερτς, ωστόσο ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και φέρεται να “βλέπει” πιο ζεστά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με την πρώτη φορά που έμαθε για το ενδιαφέρον του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...