ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο “φλερτ” από τους γείτονες για Μπεργκ

Κίνηση για τον Σουηδό επιθετικό από Τουρκία μεριά. Τι αναφέρουν δημοσιεύματα.

Νέο

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τις τελευταίες εβδομάδες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Σουηδού έχουν δείξει ουκ ολίγες ομάδες από την Τουρκία. Μετά τη Ντενιζλίσπορ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Σουηδός φορ βρίσκεται στο ραντάρ της Τράμπζονσπορ.

Η εν λόγω ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και μία από τις επιλογές που φαίνεται να ξεχωρίζουν είναι εκείνη του άλλοτε παίκτη των πρασίνων. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως οι ιθύνοντες του συλλόγου φουλάρουν με σκοπό να καταφέρουν μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν δικό τους τον Σουηδό επιθετικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.