ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Κλειδώνουν» το μετάλλιο με τρίτη νίκη οι Κορασίδες!

Οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 41-77 επί του Σύλλα Αιδηψού, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού.

«Κλειδώνουν» το μετάλλιο με τρίτη νίκη οι Κορασίδες!

Οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού πέτυχαν άλλη μία σημαντική νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που λαμβάνει χώρα στην Αιδηψό.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του τριφυλλιού επικράτησαν με 41-77 επί του Σύλλα Αιδηψού. Από την αρχή του αγώνα οι πράσινες κορασίδες ήταν καταιγιστικές, με τη διαφορά να εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου.

Δεκάλεπτα: 8-28, 16-44, 33-52, 41-77

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Τσιμπούρης, Αγραφιώτης

Σύλλας Αιδηψού (Κουβάρας): Σουλιάδη, Παπακοσμά, Φώτου, Λούμη 2, Μαχαίρα 12(2), Νίτσογλου 7, Κυργιώργη Ι., Τσαβόνι 15, Πατσούρα 3, Κυργιώργη Β., Υδραίου 2, Μαργωμένου.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Ζαρρή 2, Πρίφτη 6, Μπιλθικιώτη 12, Ζανίκα 2, Ταφμίζι, Μαυράκη 15, Σώτου 1, Μόσχου 2, Κεφαλά 4, Κούκη 7(1), Δαυλάκου 19(2).

Δηλώσεις

Νίτσογλου (αθλήτρια Σύλλα Αιδηψού): Δεν ήμασταν σε πολύ καλή μέρα σήμερα, Είχαμε πολλά άστοχα σουτ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν ήταν η μέρα μας. Εμείς προσπαθούμε μέσα από αυτά τα τουρνουά να πάρουμε εμπειρίες και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις με ομάδες πιο δυνατές και έμπειρες. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Δαυλάκου (αθλήτρια Παναθηναϊκού): Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαστε μία δίπλα στην άλλη, όλες από τον πάγκο υποστηρίζουμε τις συμπαίκτριές μας. Οι προπονητές προσπαθούν διαρκώς να μας στηρίζουν. Σήμερα ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, αλλά και αύριο θα πρέπει να δώσουμε τη προσοχή μας. Είμαι πολύ χαρούμενη εδώ που έχουμε φτάσει, είμαστε δίπλα η μία στην άλλη και συνεχίζουμε δυνατά. Είμαστε όχι απλά μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.