ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις για αποχώρηση από την ΕΡΤ και καλύτερο συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαιο με την ΕΡΤ αλλά σύμφωνα με την "Πράσινη" δεν αποκλείεται να μπει σε συζητήσεις με NOVA και OTE για να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Οι σκέψεις για αποχώρηση από την ΕΡΤ και καλύτερο συμβόλαιο

Πιθανή είναι η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Το συμβόλαιο που έχει το «τριφύλλι» προβλέπεται να του αποφέρει 4,2 εκατ. ευρώ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πιθανότητες να βρει συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα.

Πέραν της κρατικής τηλεόρασης που θέλει να το κρατήσει, προκύπτει ενδιαφέρον και από τα δύο συνδρομητικά κανάλια, τη Nova και τον ΟΤΕ και όπως αναφέρει η «Πράσινη» θα σημειωθούν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λογικά όχι οριστικές (σημαντικό ρόλο στο θέμα της ΕΡΤ αναμένεται να παίξει και το αποτέλεσμα των εκλογών), αλλά θα φανεί προς τα πού πάει η υπόθεση. Σημειώνεται, μάλιστα, στο ρεπορτάζ ότι είναι σοβαρές οι πιθανότητες για να βρει καλύτερο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός.Θα πρόκειται για πολύ καλό νέο για το «τριφύλλι» που έχει ανάγκη για επιπλέον έσοδα με την κατάσταση που επικρατεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.