Σήμερα αναμένεται να λάβει χώρα η συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη θα μεταβεί στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συζητήσουν λεπτομερώς για το πρότζεκτ του γηπέδου στον Βοτανικό.

Η συνάντηση είχε προταθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει δεκτό το αίτημά του και μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δοθεί στο γεγονός πως το ραντεβού θα διεξαχθεί πριν από τις εκλογές του Ιούλη.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να δεσμευτεί στον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων», όπως και στους οπαδούς του «τριφυλλιού», ότι το κόμμα του, εφόσον γίνει κυβέρνηση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα στηρίξει την υλοποίηση του πρότζεκτ στον Βοτανικό.

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει στα χέρια του το «ΟΚ» και τη στήριξη τόσο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τον Δήμο Αθηναίων αλλά και από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, είναι πρώτο φαβορί για να αναλάβει την κυβέρνηση τις χώρας μετά τις 7 Ιουλίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου