ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη συνάντηση Γιαννακόπουλου – Μητσοτάκη για τον Βοτανικό

Σήμερα αναμένεται να τα πουν οι δύο άνδρες για το πρότζεκτ του γηπέδου, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μεγάλη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Μητσοτάκη για τον Βοτανικό

Σήμερα αναμένεται να λάβει χώρα η συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη θα μεταβεί στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συζητήσουν λεπτομερώς για το πρότζεκτ του γηπέδου στον Βοτανικό.

Η συνάντηση είχε προταθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει δεκτό το αίτημά του και μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δοθεί στο γεγονός πως το ραντεβού θα διεξαχθεί πριν από τις εκλογές του Ιούλη.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να δεσμευτεί στον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων», όπως και στους οπαδούς του «τριφυλλιού», ότι το κόμμα του, εφόσον γίνει κυβέρνηση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα στηρίξει την υλοποίηση του πρότζεκτ στον Βοτανικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει στα χέρια του το “ΟΚ” και τη στήριξη τόσο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τον Δήμο Αθηναίων αλλά και από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, είναι πρώτο φαβορί για να αναλάβει την κυβέρνηση τις χώρας μετά τις 7 Ιουλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.