ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραματσόνι: “Τα οικονομικά προβλήματα διέλυσαν τον ΠΑΟ – Με εμένα η ομάδα πήγε ψηλά”

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε σε ιστοσελίδα της Ιταλίας για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Στραματσόνι:

Ο νέος κόουτς της ιρανικής Εστεγκλάλ, Αντρέα Στραματσόνι, παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικά ΜΜΕ, αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό:

«Πήγα στον Παναθηναϊκό μετά τα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία στο ντέρμπι, που έφεραν μία ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών. Ήμασταν 5οι και τερματίσαμε 2οι, πίσω από τον απλησίαστο Ολυμπιακό του Σίλβα. Η επόμενη σεζόν ήταν ακόμη καλύτερη. Ήρθαν παίκτες όπως οι Λεντέσμα, Μέστο, Ιμπάρμπο που επανέφεραν την ομάδα στο Europa League. Τον Οκτώβριο ήμασταν 1οι (σ.σ η υψηλότερη θέση που είχε ο Παναθηναϊκός εκείνο τον Οκτώβριο ήταν στο -2 από την κορυφή). Δυστυχώς οι οικονομικές δυσκολίες και η καθυστέρηση των μισθών οδήγησαν στη διάλυση της ομάδας. Οι 5-6 διεθνείς παίκτες αποχώρησαν και τον Δεκέμβριο έφυγα κι εγώ. Η 2η θέση του 2016 ωστόσο παραμένει η καλύτερη του Παναθηναϊκού τα τελευταία 9 χρόνια της κανονικής περιόδου, ενώ παραμένει για καιρό εκτός Ευρώπης»,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...