ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το σενάριο με Γιαννιώτα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιάννης Γιαννιώτας προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Το σενάριο με Γιαννιώτα

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” αναφέρεται σε ένα σενάριο που έχει κυκλοφορήσει και θέλει τον Γιάννη Γιαννιώτα να έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξτρέμ της ΑΕΚ αναμένεται να μείνει ελεύθερος μέσα στις μέρες από την Ένωση και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και πρόταση από την Ανόρθωση.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Γιαννιώτας απασχολεί έντονα τον Ατρόμητο και αποτελεί μία από τις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου για τα άκρα της ομάδας του, ωστόσο θα πρέπει να μείνει πρώτα ελεύθερος για να προχωρήσει το οτιδήποτε.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται και ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και αυτή είναι η προτεραιότητά του. Και εκτός από τον Ατρόμητο, ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι και την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του και δεν πρόκειται να το κάνουν αν δεν μείνει ελεύθερος. Περισσότερο ο ίδιος θα ήθελε να γίνει κάποια κίνηση, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα. Ωστόσο σε μια μεταγραφική περίοδο δε θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα, κυρίως όταν αφορά κάποιον παίκτη ελεύθερο που έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί σε καλό επίπεδο, παρά την άσχημη χρονιά που έκανε πέρσι στην ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.