Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφέρεται σε ένα σενάριο που έχει κυκλοφορήσει και θέλει τον Γιάννη Γιαννιώτα να έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξτρέμ της ΑΕΚ αναμένεται να μείνει ελεύθερος μέσα στις μέρες από την Ένωση και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και πρόταση από την Ανόρθωση.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Γιαννιώτας απασχολεί έντονα τον Ατρόμητο και αποτελεί μία από τις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου για τα άκρα της ομάδας του, ωστόσο θα πρέπει να μείνει πρώτα ελεύθερος για να προχωρήσει το οτιδήποτε.

Και κάπου εκεί εμφανίζεται και ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και αυτή είναι η προτεραιότητά του. Και εκτός από τον Ατρόμητο, ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι και την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του και δεν πρόκειται να το κάνουν αν δεν μείνει ελεύθερος. Περισσότερο ο ίδιος θα ήθελε να γίνει κάποια κίνηση, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα. Ωστόσο σε μια μεταγραφική περίοδο δε θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα, κυρίως όταν αφορά κάποιον παίκτη ελεύθερο που έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί σε καλό επίπεδο, παρά την άσχημη χρονιά που έκανε πέρσι στην ΑΕΚ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου