Παναθηναϊκός: Το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά φιλοσοφίας του κλαμπ στις διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Όπως τονίζεται από την ομάδα, το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Άλλωστε, το αν υπάρχει μια διαφορά 30-40 χιλιάδρων ευρώ με έναν παίκτη δεν είναι κάτι που χρειάζεται υπέρβαση στο μπάτζετ, προκειμένου να καλυφθεί.

Από το τριφύλλι λένε ότι το θέμα είναι ξεκάθαρα πολιτικής της ομάδας, στα θέματα των συμβολαίων σε σχέση με τις ισορροπίες εντός ομάδας.

Υπάρχουν νόρμες που ακολουθούνται από το σύλλογο, με κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε συγκεκριμένη κατηγορία, ανάλογα με την αξιολόγηση που έκαναν στο τέλος της σεζόν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης. Αυτή είναι η φιλοσοφία στις συμφωνίες. και ο προπονητής της ομάδας.

Επομένως ο σύλλογος στις προτάσεις που κάνει στους ποδοσφαιριστές κινείται με αυτή τη φιλοσοφία. Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να συμφωνεί με αυτή την αξιολόγηση ή να αξιολογεί διαφορετικά τον εαυτό του, όμως το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ενεργεί βάσει της συγκεκριμένης πολιτικής του δίχως παρέκκλιση, όπως τονίζεται από το κλαμπ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου