ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της συζύγου του Γκιστ (pic)

Η σύζυγος του Τζέιμς Γκιστ αποχαιρέτησε.

Παναθηναϊκός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της συζύγου του Γκιστ (pic)

Η σύζυγος του Τζέιμς Γκιστ αποχαιρέτησε. Βέβαια, λίγη ώρα αργότερα έσπευσε να διευκρινίσει ότι πρόκειται για μετακόμιση και όχι για “δουλειά”.

Τελευταία ημέρα εδώ και καθώς αδειάζουμε το σπίτι προσπαθώ σκληρά να μην κλάψω. Έχουμε περάσει πέντε χρόνια σε αυτό το σπίτι, φέραμε τον γιο μας εδώ μέσα, κλάψαμε από χαρά και πόνο σε αυτό το σπίτι. Γελάσαμε πολύ, φιλοξενήσαμε την ομάδα για γεύμα και ήταν σαν οικογενειακό. Πολλά συνέβησαν σε αυτό το σπίτι. Ήταν το πρώτο πραγματικό σπίτι μας, στο οποίο επιστρέφαμε τον Αύγουστο και λέγαμε: είναι ωραίο να επιστρέφεις σπίτι. Είμαι ευγνώμων για αυτό το σπίτι, που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε τόσες αξέχαστες αναμνήσεις“, έγραψε η Χόλι Γκιστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.