ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Αλαφούζος, ο Γιαννακόπουλος, ο Βοτανικός και η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις εξελίξεις με τον Βοτανικό και την επόμενη μέρα στον Σύλλογο.

Ο Αλαφούζος, ο Γιαννακόπουλος, ο Βοτανικός και η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις εξελίξεις με τον Βοτανικό και την επόμενη μέρα στον Σύλλογο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο σε απόγνωση, αλλά πλέον αδιαφορεί για το ποδόσφαιρο. Βλέπει, ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει τέτοια προβλήματα και διασύρεται το όνομά της και στην Κύπρο, αφού δεν έχει 40 και 50.000 ευρώ, για να πάρει κάποιον παίκτη . Με λίγα λόγια η μιζέρια και η κακομοιριά της διοίκησης του Παναθηναϊκού, έχει οδηγήσει τον σύλλογο στην πλήρη απαξίωση του. Βλέπεις τον κόσμο και με το δίκιο του δεν θέλει να ακούει νέα της ομάδας.

Πιο παλιά περίμενε να ακούσει μεταγραφές στο ραδιόφωνο, τώρα ακούει, ότι είναι απλήρωτοι οι παίκτες και οι υπάλληλοι, ότι αδυνατεί να κλείσει παίκτες-αστέρια, που προέρχονται από τις Ακαδημίες (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης) και ότι η δυναμική της ομάδας είναι πιο κάτω και από τον Ατρόμητο και τον Αρη(που ήδη έχουν αρχίσει τις μεταγραφές). Σε όλα αυτά η ελπίδα είναι μόνο ΜΙΑ. Το νέο γήπεδο και η αλλαγή διοίκησης. Για τον Βοτανικό γίνονται συνέχεια βήματα, αλλά οι πράξεις θα μετρήσουν και πράξεις δεν έχουμε δει ακόμα, οπότε σωστά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο ίδιος είπε, ότι είναι επιφυλακτικός.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος για την ΠΑΕ θα το μάθουμε την Παρασκευή, οπότε θα λυθούν όλες οι απορίες. Αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση, η πιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ λύση και η ελπίδα του κόσμου, για την αναγέννηση του συλλόγου. Με ρωτάνε πολλοί αν ο Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να δώσει την ομάδα. Ο ίδιος λέει ναι και οι… φωνές του στα ερτζιανά λένε, ότι την δίνει με το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ. Πιστεύω, ότι σύντομα θα το μάθουμε, αν ισχύει. Αυτό, που βλέπω είναι, πως βρισκόμαστε ίσως σε ένα από τα πιο κρίσιμα καλοκαίρια του συλλόγου.

Ο Γιαννακόπουλος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μπορέσει μόνος του να σηκώσει το βάρος της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη . Για να κάνει τον Παναθηναϊκό πρώτο, όπως θέλει πρέπει πρώτα να προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού και δεύτερον να υπάρξει γενική συσπείρωση και οι επώνυμοι, αλλά και οι ανώνυμοι φίλοι του συλλόγου να συμπαρασταθούν έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια, εφόσον γίνει. Είτε παίρνοντας διαρκείας, είτε με την εγγραφή στον ερασιτέχνη, ΟΛΟΙ μας πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Παναθηναϊκού. Αλλιώς; Για πολλά χρόνια ακόμα ο Παναθηναϊκός θα βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και η ομάδα δεν θα μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.