ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Αλαφούζος, ο Γιαννακόπουλος, ο Βοτανικός και η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις εξελίξεις με τον Βοτανικό και την επόμενη μέρα στον Σύλλογο.

Ο Αλαφούζος, ο Γιαννακόπουλος, ο Βοτανικός και η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ! | panathinaikos24.gr

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τις εξελίξεις με τον Βοτανικό και την επόμενη μέρα στον Σύλλογο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο σε απόγνωση, αλλά πλέον αδιαφορεί για το ποδόσφαιρο. Βλέπει, ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει τέτοια προβλήματα και διασύρεται το όνομά της και στην Κύπρο, αφού δεν έχει 40 και 50.000 ευρώ, για να πάρει κάποιον παίκτη . Με λίγα λόγια η μιζέρια και η κακομοιριά της διοίκησης του Παναθηναϊκού, έχει οδηγήσει τον σύλλογο στην πλήρη απαξίωση του. Βλέπεις τον κόσμο και με το δίκιο του δεν θέλει να ακούει νέα της ομάδας.

Πιο παλιά περίμενε να ακούσει μεταγραφές στο ραδιόφωνο, τώρα ακούει, ότι είναι απλήρωτοι οι παίκτες και οι υπάλληλοι, ότι αδυνατεί να κλείσει παίκτες-αστέρια, που προέρχονται από τις Ακαδημίες (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης) και ότι η δυναμική της ομάδας είναι πιο κάτω και από τον Ατρόμητο και τον Αρη(που ήδη έχουν αρχίσει τις μεταγραφές). Σε όλα αυτά η ελπίδα είναι μόνο ΜΙΑ. Το νέο γήπεδο και η αλλαγή διοίκησης. Για τον Βοτανικό γίνονται συνέχεια βήματα, αλλά οι πράξεις θα μετρήσουν και πράξεις δεν έχουμε δει ακόμα, οπότε σωστά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο ίδιος είπε, ότι είναι επιφυλακτικός.

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος για την ΠΑΕ θα το μάθουμε την Παρασκευή, οπότε θα λυθούν όλες οι απορίες. Αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση, η πιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ λύση και η ελπίδα του κόσμου, για την αναγέννηση του συλλόγου. Με ρωτάνε πολλοί αν ο Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να δώσει την ομάδα. Ο ίδιος λέει ναι και οι… φωνές του στα ερτζιανά λένε, ότι την δίνει με το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ. Πιστεύω, ότι σύντομα θα το μάθουμε, αν ισχύει. Αυτό, που βλέπω είναι, πως βρισκόμαστε ίσως σε ένα από τα πιο κρίσιμα καλοκαίρια του συλλόγου.

Ο Γιαννακόπουλος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μπορέσει μόνος του να σηκώσει το βάρος της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη . Για να κάνει τον Παναθηναϊκό πρώτο, όπως θέλει πρέπει πρώτα να προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού και δεύτερον να υπάρξει γενική συσπείρωση και οι επώνυμοι, αλλά και οι ανώνυμοι φίλοι του συλλόγου να συμπαρασταθούν έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια, εφόσον γίνει. Είτε παίρνοντας διαρκείας, είτε με την εγγραφή στον ερασιτέχνη, ΟΛΟΙ μας πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Παναθηναϊκού. Αλλιώς; Για πολλά χρόνια ακόμα ο Παναθηναϊκός θα βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και η ομάδα δεν θα μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close