Από χθες το βράδυ οι φίλοι του «Breaking Bad», μιας από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας μια μεγάλη ανακοίνωση. Ο λόγος; Μία φωτογραφία με δύο γαϊδάρους που ανέβασαν ταυτόχρονα (εντελώς ταυτόχρονα όμως) στο Twitter οι πρωταγωνιστές Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ, γράφοντας τη λέξη «Σύντομα».

Προβολή εικόνας στο Twitter

Bryan Cranston

@BryanCranston

Soon

Προβολή εικόνας στο Twitter

Aaron Paul

@aaronpaul_8

Soon

Ακολούθησε ο σεναριογράφος του «Breaking Bad» και του spin off «Better Call Saul», Πίτερ Γκουλντ, κάνοντας retweet και προσθέτοντας «Ανυπομονώ γι’ αυτό».

Peter Gould

@petergould

Looking forward to this. https://twitter.com/aaronpaul_8/status/1143565015426854912 

Aaron Paul

@aaronpaul_8

Soon

Προβολή εικόνας στο Twitter

Κάτι έρχεται λοιπόν. Κάτι έρχεται και πιθανότατα είναι η ταινία «Breaking Bad» που γυρίζεται από πέρυσι με μεγάλη μυστικότητα και ακούγεται ότι θα έχει για κεντρικό ήρωα τον Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ), συνεχίζοντας την ιστορία από το σημείο που τελείωσε η σειρά. Το post του Κράνστον μας μπερδεύει λίγο καθώς ο ήρωάς του, Γουόλτερ Γουάιτ, είναι νεκρός. Ωστόσο πολλές φορές έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις χαρακτήρες να επιστρέφουν σε φλασμπάκ ή σε οράματα.

Κάτι ακόμη που γνωρίζουμε, είναι ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Και θα επανέλθουμε με νεώτερα μόλις έχουμε κάτι περισσότερο από… δύο γαϊδάρους.

Πηγή: reader.gr

Ενότητες