ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Η λύση είναι… ΜΙΑ!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την τρομερά σημαντική συνέντευξη του Γιαννακόπουλου και τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου που θα κρίνουν το μέλλον ολόκληρου του συλλόγου.

Η λύση είναι… ΜΙΑ! | panathinaikos24.gr

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την τρομερά σημαντική συνέντευξη του Γιαννακόπουλου και τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου που θα κρίνουν το μέλλον ολόκληρου του συλλόγου.

Όταν πριν από περίπου δύο μήνες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει ότι θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης ουδείς μπορούσε να προβλέψει το πόσο σημαντική θα είναι η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου. Και δεν το μπορούσε γιατί από τότε έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ. Τόσα που δεν γινόταν ούτε να τα φανταστείς. Δεν θα πω ότι έχει μπει το νερό στο αυλάκι γιατί από το να γίνουν πράξεις τα λόγια, ειδικότερα όταν βγαίνουν από το στόμα πολιτικών, η απόσταση είναι μεγάλη.

Εχουν γίνει τόσο ωστόσο που σε κάνουν να ελπίζεις και να αισιοδοξείς ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες που γήπεδο ακούγαμε και γήπεδο δεν βλέπαμε. Αλλωστε με βάση τη σκληρή πραγματικότητα που έχει επιβληθεί στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας δεν υπάρχει και άλλη λύση για να… γλιτώσεις πέραν του γηπεδικού. Βρίσκεις τον τρόπο να το φτιάξεις, επιστρέφει η κανονικότητα. Δεν τα καταφέρνεις, τρέχεις για να ανταγωνιστείς τον… Ατρόμητο και τον Αρη. Τους άλλους ούτε τους βλέπεις, ούτε σε βλέπουν.

Επιστρέφοντας σε αυτά που θα ειπωθούν είναι αλήθεια πως δεν περιμένω να ακούσω ότι ο Γιαννακόπουλος παίρνει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον άμεσα. Ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί μέσα από τοποθετήσεις του ότι μόνος δεν γίνεται να σηκώσει το βάρος όλου του συλλόγου. Επί της ουσίας θέλει αλλά δεν μπορεί. Επομένως το θέμα του ποδοσφαίρου, σε πρώτη φάση, τον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει μια προσπάθεια στην οποία θα συμμετάσχει και ο κόσμος, με τον ίδιο φυσικά μπροστάρη. Σε περίπτωση βέβαια που πάρει μπροστά το γήπεδο τα πάντα θα αλλάξουν. Και σε ότι αφορά τις δικές του προθέσεις, αλλά και άλλων που ενδεχομένως θα θελήσουν να βοηθήσουν μιας και ο σύλλογος θα γίνει ξανά ελκυστικός.

Στη φάση που βρίσκεται ο σύλλογος το πείσμα που δείχνει ο Γιαννακόπουλος να το φτάσει μέχρι τέλους είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί τη μοναδική σανίδα σωτηρίας για τον σύλλογο. Σε κάθε άλλη περίπτωση κατάσταση θα παραμείνει όπως την ξέρουμε, δηλαδή… τραγική! Αντε να δούμε τι θα ακούσουμε και τι θα δούμε λοιπόν. Παρασκευή κοντή γιορτή…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close