ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Γκιστ – Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου (pic)

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γκιστ, έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Το "αντίο" και το "ευχαριστώ" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αμερικανό.

Τέλος ο Γκιστ - Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου (pic)

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γκιστ, έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποχαιρέτισε τον “Γκιστόπουλο” αναφέροντας τα εξής: “Από το 2012, όταν και ανέλαβα, αυτός ο άνθρωπος αποτέλεσε τον αγαπημένο μου τύπο εντός και εκτός παρκέ. ΓΚΙΣΤ, ΓΚΙΣΤ, ΓΚΙΣΤ, ευχαριστώ για όλα”.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το Panathinaikos24.gr, που από το βράδυ της Τετάρτης σας είχε ενημερώσει για το φινάλε της κοινής πορείας Παναθηναϊκού και Γκιστ.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.