ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στηρίζει Βοτανικό ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η άποψή του για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Στηρίζει Βοτανικό ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για παραχώρηση συνέντευξης. Στο περιθώριο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, μία ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την υλοποίηση του πλάνου και κατέστησε σαφές πως η Νέα Δημοκρατία θα το στηρίξει, σε ηθικό και πολιτικό επίπεδο. Παράλληλα, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντλήσει κάποια χρήματα από την περιφέρεια, κάτι που συνέβη και με άλλους συλλόγους για την κατασκευή των νέων γηπέδων τους. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τα ιδιωτικά κεφάλαια που θα χρειαστούν για το πρότζεκτ, ανέφερε ότι αυτό είναι θέμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.