ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Flashback: Ο Γκιστ στην οροφή του πούλμαν μετά το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ (vid)

Όταν ο Τζέιμς Γκιστ είχε ανέβει στην κορυφή του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ.

Flashback: Ο Γκιστ στην οροφή του πούλμαν μετά το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ (vid)

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το βίντεο με τον Γκιστ και τον Σίνγκλετον να πανηγυρίζουν έχοντας στο… background τη μοτοπορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνόδευαν το πούλμαν της αποστολής στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα του 2017; Στις 11 Ιουνίου του 2017, ο Παναθηναϊκός έφευγε νικητής με 66-51 από τον ΣΕΦ στον πέμπτο τελικό, επιστρέφοντας στην κορυφή του θεσμού μετά από δύο σεζόν. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα φοβερό “πάρτι”, το οποίο άρχισε… καθ’ οδόν και ολοκληρώθηκε πέριξ του ΟΑΚΑ, εκεί όπου περίπου 20.000 πράσινοι οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ