ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Μπορεί να ξημερώσει ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις εξελίξεις οι οποίες μπορεί να είναι ραγδαίες για τον Βοτανικό και για τον Παναθηναϊκό συνολικά.

Μπορεί να ξημερώσει ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις εξελίξεις οι οποίες μπορεί να είναι ραγδαίες για τον Βοτανικό και για τον Παναθηναϊκό συνολικά.

Η αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Ο DPG θα τοποθετηθεί για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας, θα αναλύσει το πλάνο του για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό, αλλά και για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ. Τα δυο τελευταία είναι και τα σημαντικότερα όλων, σε μια συγκυρία στην οποία είναι αναγκαίο το όραμα, το καινούριο, η αλλαγή…

Οι μέχρι τώρα κινήσεις του Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό, δείχνουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ «δένει» το όλο εγχείρημα. Εχει πάρει από παντού εγκρίσεις, οι τράπεζες είναι κάτι παραπάνω από θετικές για να προχωρήσει η διπλή ανάπλαση, όλοι οι πολιτικοί φορείς είναι υπέρ, ο ίδιος βάζει κεφάλαια, η περιφέρεια επίσης και τα πάντα είναι ευνοϊκά, προκειμένου το μεγάλο όνειρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και ο Παναθηναϊκός συνολικά να αλλάξει επίπεδο.

Περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα από τον Γιαννακόπουλο αύριο. Κυρίως για τον Βοτανικό, για το πλάνο του αναλυτικά για τα της ΠΑΕ και για το τι περιμένει στο άμεσο μέλλον. Η αυριανή μέρα μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για το «τριφύλλι», αρκεί, φυσικά, να δούμε μετά και τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου, ποια θα είναι η αντίδραση Αλαφούζου. Το τελευταίο θα εξαρτηθεί από το τι θα πει ο DPG και τι θα αναλύσει (και πως θα το κάνει) για την πιθανή του εμπλοκή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ας έχουμε υπομονή και ας βλέπουμε την κατάσταση με ψύχραιμη ματιά. Ακόμη και μετά τα αυριανά, ούτε ενθουσιασμοί πρέπει να επικρατήσουν, ούτε το αντίθετο αν κάποιος άλλα περιμένει να ακούσει. Ψυχραιμία, λογική αντιμετώπιση της κατάστασης και καταγραφή των γεγονότων. Οπως γράφουμε και παραπάνω, η αυριανή μέρα μπορεί να αποδειχθεί ιστορική. Αρκεί να γίνουν αυτά που πρέπει…

Α, και κάτι τελευταίο: Προσοχή στους… Παναθηναϊκάρες που κουνάνε το δάχτυλο. Είναι κάτι που γινόταν πολύ συχνά παλαιότερα στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Κάποια σταγονίδια πάντα μένουν. Ετσι είναι αυτά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE