ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Η νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα – Όλοι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Οριστικοποιήθηκε ο χάρτης της σεζόν 2019/20 στην Ευρωλίγκα. Η λίστα με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη νέα διοργάνωση.

Οριστικό: Η νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα - Όλοι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Η φήμη για το φαβορί απόκτησης της τελευταίας θέσης μέσω wild card στη νέα Euroleague επιβεβαιώθηκε. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πήρε το “ΟΚ” από το συμβούλιο της Euroleague και θα συμμετάσχει στη διοργάνωση τη σεζόν 2019/20. Κάπως έτσι, συμπληρώθηκε το παζλ των 18 ομάδων και ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός έμαθε όλους τους συλλόγους που θα έχει να αντιμετωπίσει από τη νέα σεζόν, με στόχο τη διάκριση.

Οι ομάδες της Euroleague (σεζόν 2019/20)

Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Μπασκόνια Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε Αναντολού Εφές ΤΣΣΚΑ Μόσχας Μακάμπι Τελ Αβίβ Ζαλγκίρις Αρμάνι Μιλάνο Μπάγερν Μονάχου Βιλερμπάν Βαλένθια (κάτοχος Eurocup) Ερυθρός Αστέρας (κάτοχος Αδριατικής Λίγκας) Χίμκι (φιναλίστ VTB League) Άλμπα Βερολίνου (φιναλίστ γερμανικού πρωταθλήματος) Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (wild card)

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...