ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Αλλαγή κανονισμών – Τι θα ισχύει από τη νέα σεζόν

Η Euroleague ανακοίνωσε αλλαγή σε τρεις κανονισμούς, στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη.

Euroleague: Αλλαγή κανονισμών - Τι θα ισχύει από τη νέα σεζόν

Η Euroleague ανακοίνωσε τη χορήγηση wild card στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία έγινε η 18η ομάδα που θα συμμετέχει στη διοργάνωση τη σεζόν 2019/20. Παράλληλα, στο συνέδριο της Βαρκελώνης ανακοινώθηκαν και αλλαγές στους κανονισμούς. Συγκεκριμένα, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύουν τα εξής δεδομένα:

α) Επιστροφή του τζάμπολ. Πλέον το “βελάκι” των κατοχών θα δώσει τη θέση του στον… πατροπαράδοτο τρόπο διεκδίκησης της μπάλας.

β) Εάν κάποιος από τους παίκτες που διεκδικεί τη μπάλα στο τζάμπολ υποπέσει σε παράβαση στο πρώτο δεκάλεπτο ή την παράταση, τότε η αντίπαλη ομάδα θα έχει δικαίωμα επίθεσης 24 δευτερολέπτων από το κέντρο του γηπέδου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

γ) Οι τεχνικές ποινές που θα δίνονται στον προπονητή, στον πάγκο μιας ομάδας ή σε κάποιον παίκτη δεν θα χρεώνονται ως ομαδικά φάουλ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.