ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μία φορά και τέλος: Τι ισχύει για τα 20 εκατομμύρια

Τα δεδομένα για το ποσό στο οποίο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Μία φορά και τέλος: Τι ισχύει για τα 20 εκατομμύρια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πλάνο του για τη σωτηρία του συλλόγου, τονίζοντας ότι στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να γίνουν τα εξής βήματα: α) Η πολιτεία να θωρακίσει τον Βοτανικό και β) να δημιουργηθεί μια οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι ο σύλλογος να μπει στο νέο του γήπεδο.

Εφ’ όσον συμβούν τα παραπάνω, τότε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, θα ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διευκρίνισε ότι το ποσό των -μίνιμουμ- 20 εκατομμυρίων, για το οποίο αναμένει επιφανείς και μη Παναθηναϊκούς να συνεισφέρουν, θα συγκεντρωθεί για μία φορά και ουσιαστικά θα αποτελέσει το εχέγγυο της μεταβατικής εποχής μέχρι ο Παναθηναϊκός μπει στο νέο του γήπεδο.

“Μέσα στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να γίνουν τα εξής. Η πολιτεία να θωρακίσει τον Βοτανικό. Στη συνέχεια να δημιουργηθεί μία οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατ. ευρώ μέχρι να μπούμε στον Βοτανικό. Δεν γίνεται οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να τους ενδιαφέρει μόνο πως θα πάρουν μία τσάμπα πρόσκληση για να δουν το ματς με τον Ολυμπιακό. Αφού γίνουν τα παραπάνω θα ζητήσω από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη” ανέφερε σχετικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.