Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πλάνο του για τη σωτηρία του συλλόγου, τονίζοντας ότι στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να γίνουν τα εξής βήματα: α) Η πολιτεία να θωρακίσει τον Βοτανικό και β) να δημιουργηθεί μια οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι ο σύλλογος να μπει στο νέο του γήπεδο.

Εφ’ όσον συμβούν τα παραπάνω, τότε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, θα ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διευκρίνισε ότι το ποσό των -μίνιμουμ- 20 εκατομμυρίων, για το οποίο αναμένει επιφανείς και μη Παναθηναϊκούς να συνεισφέρουν, θα συγκεντρωθεί για μία φορά και ουσιαστικά θα αποτελέσει το εχέγγυο της μεταβατικής εποχής μέχρι ο Παναθηναϊκός μπει στο νέο του γήπεδο.

“Μέσα στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να γίνουν τα εξής. Η πολιτεία να θωρακίσει τον Βοτανικό. Στη συνέχεια να δημιουργηθεί μία οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατ. ευρώ μέχρι να μπούμε στον Βοτανικό. Δεν γίνεται οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να τους ενδιαφέρει μόνο πως θα πάρουν μία τσάμπα πρόσκληση για να δουν το ματς με τον Ολυμπιακό. Αφού γίνουν τα παραπάνω θα ζητήσω από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη” ανέφερε σχετικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου