ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απέρριψε και τις δύο εφέσεις το ΑΣΕΑΔ, στην Α2 ο Ολυμπιακός!

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο εφέσεις που έκανε ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει πλέον την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2.

Απέρριψε και τις δύο εφέσεις το ΑΣΕΑΔ, στην Α2 ο Ολυμπιακός!

Το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε και τις δύο εφέσεις που είχε υποβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόσο για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Basket League, όσο και για την σύσταση της ΚΕΔ στην κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής. Και η απόφαση ήταν και στις δύο αρνητική για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι οδηγούνται πλέον με μαθηματική ακρίβεια στην Α2.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού, ωστόσο η απόφαση του ΑΣΕΑΔ φέρνει νέα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...