ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Ο, τι μπορεί ο καθένας! Καυλ@@@με να δούμε ξανά το τριφύλλι πρώτο παντού”

Η γνωστή Παναθηναϊκή σελίδα Fighting Soul blog πήρε θέση για το πλάνο Γιαννακόπουλο και κάλεσε τον κόσμο, με ένα... ιδιαίτερο κείμενο, να στηρίξει μαζικά!

Η γνωστή Παναθηναϊκή σελίδα Fighting Soul blog πήρε θέση για το πλάνο Γιαννακόπουλο και κάλεσε τον κόσμο, με ένα… ιδιαίτερο κείμενο, να στηρίξει μαζικά!

Δείτε το

ΕΝΑΣ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ. Το όνειρο του Παύλου και του Θανάση ας πάρει, επιτέλους, σάρκα και οστά. Τώρα, ήρθε η ώρα να μετρηθούμε, πραγματικά. Όσοι είμαστε.

Τώρα, πρέπει να δείξουμε, επιτέλους, την καψούρα μας για το πονεμένο το τριφυλλάκι!!! Και για όλα αυτά τα σπασμένα τόσων ετών… Τώρα, φαίνεται πως είναι η ευκαιρία! Τουλάχιστον, οφείλουμε να το παλέψουμε! Όχι αυτός ούτε εκείνος ούτε ο άλλος. Εγώ κι εσύ, εμείς!!!

Και ο Δημήτρης, ομολογουμένως, γιατί τους υπόλοιπους ή δεν τους βλέπουμε πουθενά ή τους βλέπουμε παρέα με τους..απέναντι να πίνουν ενίοτε τα ουισκάκια τους και να κάνουν..πολιτική και μπίζνες εις βάρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ… Ουισκάκια είπαμε; Ξέχασα ότι κακοκαίριασε, σορρυ.. Ουζάκια, έστω.

Υ.Γ.1: Αν είναι να φτιάξουν γήπεδο και να είμαστε ξανά πρώτοι παντού, ας το κάνουν και στον..Πειραιά. Θα τον πρασινίσουμε κι αυτόν! Το έχουμε ξαναπεί ότι όταν και αν φτιαχτεί γήπεδο, θα είναι αλλιώς μετά… Πολύ αλλιώς! Αυτή είναι και η νο1 προτεραιότητα!!!

Υ.Γ.2: Τα ψέματα τελειώσανε… Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη, διαρκείας στο μπάσκετ και στήριξη, οικονομική και με παρουσία, όπου παίζει το τριφύλλι! Πιο ανοιχτό Παναθηναϊκό κάλεσμα δε γίνεται! Ό,τι μπορεί ο καθένας… 2 μπάνια και 2 μπύρες λιγότερες ο καθένας, γιατί καυλώνουμε να ξαναδούμε το τριφύλλι πρώτο παντού!!!

Υ.Γ.3: «Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ