Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε ενώπιον των ΜΜΕ το πρωί της Παρασκευής, αναλύοντας το πλάνο σωτηρίας του για τον σύλλογο, το οποίο συνδέεται με την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό. Από εδώ και στο εξής, το πλάνο μπαίνει στη φάση της υλοποίησης, με κύριο στόχο να έχουν πέσει οι υπογραφές για το νέο γήπεδο έως το τέλος του 2019, σύμφωνα με τη “LiveSport”.

Αρχικά, ο Ερασιτέχνης και ο Δήμος Αθηναίων θα συστήσουν ομάδα εργασίας ώστε να αξιολογηθεί και να επιλεχθεί το καλύτερο πλάνο για τη νομική και υλική θωράκιση του πρότζεκτ. Η ομάδα θα συσταθεί και θα ανακοινωθεί εντός καλοκαιριού, ώστε την πρώτη Σεπτέμβρη, όταν η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας αναλάβει τα καθήκοντά της, να έχουν σημειωθεί ήδη εξελίξεις για το θέμα.

Έπειτα, όταν το πλάνο εργασίας για τον Βοτανικό θα είναι έτοιμο, θα ζητηθεί η έγκρισή του από το ΣτΕ ώστε να “κλειδώσει” η νομική θωράκιση του πρότζεκτ. Στόχος και ευχή όλων στον Παναθηναϊκό είναι να έχουν πέσει οι υπογραφές μέχρι το τέλος του 2019. Αν συμβεί αυτό, τότε το 2020, η προσοχή όλων θα μπορεί να μετακινηθεί στο κατασκευαστικό σκέλος, αλλά και την οικονομική συνδρομή.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου