ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός και τα νέα δεδομένα στα τηλεοπτικά

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ετοιμάζει την κίνηση που θα αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός και τα νέα δεδομένα στα τηλεοπτικά

Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε πέρσι συμφωνία με την ΕΡΤ, η οποία του αποφέρει το ποσό των 4.2 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στις εντός έδρας αναμετρήσεις του. Οι “πράσινοι” επέλεξαν πέρσι την ΕΡΤ, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο, έχοντας το πιο ισχυρό brand name σε σχέση με τις υπόλοιπες ΠΑΕ που ήρθαν σε συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση.

Ωστόσο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η Nova φέρεται να διεκδικεί την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο πρόγραμμά της και σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει καταθέσει προσφορά μεγαλύτερη από της ΕΡΤ. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του συλλόγου και του συνδρομητικού δικτύου φέρεται να βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Εάν τελικά οι “πράσινοι” έρθουν σε συμφωνία με τη Nova, τότε το τηλεοπτικό τοπίο θα αλλάξει, καθώς η ΕΡΤ θα χάσει το πιο ισχυρό της όνομα, με τη Nova να το αποκτά ξανά. Όλα θα φανούν τις επόμενες εβδομάδες…

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.