ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όταν ακούς “Ταϊρίς Ράις”, αυτή η φάση σου έρχεται στο μυαλό (vids)

Ο Ταϊρίς Ράις και η φάση που είναι για πολλούς, η μεγαλύτερη της ως τώρα καριέρας του.

Όταν ακούς

Ο Ταϊρίς Ράις βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να έρθει ως ο παίκτης που θα συμπληρώνει τον Νικ Καλάθη στη θέση “1”. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη Μπάμπεργκ, ενώ στο παλμαρέ του διαθέτει και μια Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, το 2014. Σε εκείνη τη διοργάνωση, ο Ράις δεν ήταν απλά μέλος του ρόστερ της Μακάμπι, αλλά ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ημιτελικού και του τελικού. Το δικό του καλάθι ήταν που έδωσε την πρόκριση στους Ισραηλινούς στον τελικό, στα 5” πριν από τη λήξη του ματς, ρίχνοντας στο καναβάτσο την “αρκούδα”.

Η ΤΣΣΚΑ είχε επαναφορά στα 12”, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλούθενταλ έκλεψε τη μπάλα, δίνοντας φιλί ζωής στη Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος έκανε το ντράιβ και συνδέθηκε με το καλάθι της ΤΣΣΚΑ, γράφοντας το τελικό 68-67. Στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ, ο Ράις ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας 26 πόντους και οδηγώντας τη Μακάμπι στην κατάκτηση του τίτλου στο 98-86 επί της ομάδας από τη Μαδρίτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.