ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα χρόνου το “διαζύγιο” με Άλτμαν

Οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό για τη λύση του συμβολαίου του.

Θέμα χρόνου το

Θέμα χρόνου θα πρέπει να αποτελεί το φινάλε της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τη Sportday, οι εκπρόσωποι του 25χρονου παίκτη βρίσκονται σε επαφή με τους “πράσινους” για να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Όταν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν, τότε ο Άλτμαν θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κατά πάσα πιθανότητα, ο επόμενος προορισμός του θα είναι στο Ισραήλ. Ο παίκτης έχει “χτίσει” καλό όνομα στην πατρίδα του και ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν κρούσεις από συλλόγους του Ισραήλ για την απόκτησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ