ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Μουνιέ (pic)

Η απάντηση του Άντονι Μουνιέ, αναφορικά με το ποστάρισμα που είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Μουνιέ (pic)

To Σάββατο, ο Άντονι Μουνιέ ανέβασε φωτογραφία στο instagram, συνοδεύοντάς τη με μήνυμα που ανέφερε: “Μην κατηγορείς τον κλόουν που φέρεται σαν κλόουν. Ρώτα τον εαυτό σου γιατί παραμένεις σε αυτό το τσίρκο”. Μία ατάκα που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, με αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού να ρωτούν τον Γάλλο εάν όσα έγραψε έχουν κάποια σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μουνιέ, ξεκαθάρισε λίγες ώρες αργότερα ότι το ποστάρισμά του δεν είχε σχέση με την ομάδα: “Αναφορικά με το τελευταίο μου post. Δεν υπάρχει τίποτα εναντίον του Παναθηναϊκού, επομένως σταματήστε τη λανθασμένη πληροφόρηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Anthony Mounier (@anthony_mounier)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.