ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόμβα: Αυτή είναι η ομάδα που απειλεί να «κλέψει» τον Αντετοκούνμπο από τους Μπακς (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του NBA κι όπως είναι φυσικό βρίσκεται ψηλά στη λίστα αρκετών ομάδων.

Βόμβα: Αυτή είναι η ομάδα που απειλεί να «κλέψει» τον Αντετοκούνμπο από τους Μπακς (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του NBA κι όπως είναι φυσικό βρίσκεται ψηλά στη λίστα αρκετών ομάδων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει ελεύθερος το 2021, αν δεν υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Μπακς το επόμενο καλοκαίρι, που θα είναι το μεγαλύτερο όλων των εποχών ($253εκ.).

Ήδη τα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα φόργουορντ έχουν αρχίσει στις ΗΠΑ, με τους Νικς, οι οποίοι ήταν οι μεγάλοι χαμένοι της φετινής free agency, να βολιδοσκοπούν τον «Greek Freak».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.850 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η ομάδα της Νέας Υόρκης θα «χτυπήσει» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θέλοντας να βάλει έναν σούπερ σταρ στο ρόστερ της που θα την ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσης της Ανατολής και θα την κάνει πρωταγωνίστρια στο NBA.

https://twitter.com/VillainLeBron/status/1145442346177310720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1145442346177310720&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fbasket%2Fnba-ayti-einai-i-omada-pou-apeilei-na-klepsei-ton-antetokounmpo-apo-tous-mpaks-pics%2F2815031%2F

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...