ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γι’ αυτό παίρνει Ράις, ποιοι είναι οι επόμενοι!

Ο σχεδιασμός και οι κινήσεις που ακολουθούν μετά την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις.

Γι’ αυτό παίρνει Ράις, ποιοι είναι οι επόμενοι!

Ο Παναθηναϊκός προχωρά κομμάτι, κομμάτι τον σχεδιασμό του θέλοντας να κλείσει όλα τ’ ανοικτά του ζητήματα και να καλύψει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που του έλειπαν. Ο Ταϊρίς Ράις είναι η δεύτερη κίνηση μετά από αυτή του Τζέικομπ Γουάιλι οπότε σιγά, σιγά μπορούμε ν’ αρχίσουμε να …μιλάμε.

Η απόφαση του Άρτζι να ενεργοποιήσει την περίπτωση Ράις είναι ξεκάθαρη και φαίνεται πως επιχειρεί να διορθώσει τον περσινό σχεδιασμό πίσω από τον Καλάθη. Ακούγοντας το όνομα του Ράις το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το χαρακτηριστικό του σκόρερ από τη θέση «1».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 217.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.