ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη για τη νέα σεζόν με εργομετρικά και εξετάσεις

Επιστροφή στο Κορωπί για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με το πρώτο γκρουπ παικτών να υποβάλλεται σε εργομετρικά τεστ. Αύριο θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και για το δεύτερο γκρουπ.

Πρώτη για τη νέα σεζόν με εργομετρικά και εξετάσεις

Διακοπές τέλος για τους πράσινους. Το διάλειμμα τελείωσε και σήμερα, το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί απέκτησε ξανά ζωή. Σήμερα, το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Κορωπί αλλά και σε εργομετρικά τεστ που έγιναν στον «Φιλοκτήτη» στην Παιανία. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν αύριο.

Συνολικά σε αυτές λαμβάνουν μέρος οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης.

Με άδεια είναι οι Γιόχανσον, ο οποίος θα ενσωματωθεί την Τρίτη, οι Μακέντα, Καμπετσής, Άλτμαν που επιστρέφουν την Τετάρτη, ο Ινσούα που γυρίζει την Πέμπτη και ο Κουρμπέλης που θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από Δευτέρα.

Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)
Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic) 59.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ