ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στη Σάουθεντ ο Ρόμπερτς

Παναθηναϊκός: Ο Καλούμ Ρόμπερτς δοκιμάζεται στη Σάουθεντ.

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στη Σάουθεντ ο Ρόμπερτς

Παναθηναϊκός: Ο Καλούμ Ρόμπερτς δοκιμάζεται στη Σάουθεντ.

Ο νεαρός εξτρέμ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό. Ο ίδιος, όμως, φαίνεται να διστάζει να παρει την οριστική απόφαση να ντυθεί στα πράσινα.

Όπως γράφουν βρετανικά ΜΜΕ, η Σάουθεντ Γιουνάιτεντ περνάει από δοκιμαστικά δυο παίκτες. Ένας  απ’ αυτούς είναι ο Καλούμ Ρόμπερτς, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φαίνεται ότι πρωταρχικός στόχος του παίκτη είναι να παραμείνει στο Νησί και αν δεν τα καταφέρει τότε θα σκεφτεί τις πιθανότητες του εξωτερικού και του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.