ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι δύο δρόμοι για την περίπτωση Μπουζούκη

Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μπουζούκη δεν έχουν σημειώσει πρόοδο και υπάρχουν δύο σενάρια για το φινάλε της ιστορίας.

Οι δύο δρόμοι για την περίπτωση Μπουζούκη

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού και του Μπουζούκη για συνέχιση της συνεργασίας είναι δεδομένη, ωστόσο υπάρχει απόσταση από οικονομικής πλευράς, κάτι που κάνει όλα τα δεδομένα να είναι ανοιχτά, για το μέλλον του εν λόγω ποδοσφαιριστή, από το επόμενο καλοκαίρι και έπειτα. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον Μπουζούκη, αλλά ο εκπρόσωπός του και ο παίκτης δεν μπορούν να την αποδεχθούν καθώς δεν φτάνει το μίνιμουμ των απαιτήσεών τους.

Έπειτα από αρκετές ημέρες και εξίσου πολλές προσπάθειες για εύρεση μιας μέσης λύσης, Παναθηναϊκός και Μπουζούκης αναμένεται να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Νίκος Νταμπίζας, θα προσπαθήσει να πετύχει deal με τον ατζέντη του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, έχοντας ωστόσο έτοιμο το plan b, σε περίπτωση αποτυχίας. Εάν το τριφύλλι δεν καταφέρει να πετύχει την επέκταση του συμβολαίου του Μπουζούκη έως το 2022, τότε ο δρόμος είναι ένας, σύμφωνα με τη Sportday.

Είτε ο Παναθηναϊκός θα βγάλει άμεσα στο «σφυρί» τον Γιάννη Μπουζούκη, θέτοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή προς πώληση. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χαθεί ούτε ευρώ από την περίπτωση του Μπουζούκη και θα προσπαθήσει να τον προτείνει σε άλλες ομάδες, μέσω του πωλητηρίου, ούτως ώστε να λάβει έστω ένα ποσό στα ταμεία του. Εάν δεν το πράξει, τότε ο Μπουζούκης θα φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, με τους πράσινους να μην καρπώνονται ούτε ένα ευρώ.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες
Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες 8.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ