ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τέσσερις πράσινους και Γιάννη η προεπιλογή της Εθνικής

Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκονται μεταξύ άλλων στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Με τέσσερις πράσινους και Γιάννη η προεπιλογή της Εθνικής

Ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα η προεπιλογή της Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών για το Παγκόσμιο της Κίνας. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία, με τέσσερις “πράσινους” (Καλάθης, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, συν τον Θανάση Αντετοκούνμπο, το συμβόλαιο του οποίου με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και μένει να φανεί τι θα συμβεί στο μέλλον) και τον MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να βρίσκονται μεταξύ άλλων, μέσα!

Αναλυτικά η προεπιλογή της Εθνικής Μπάσκετ για το Παγκόσμιο της Κίνας:

Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...