ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεσόν Τόμας… 2021 στον Παναθηναϊκό!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ντεσόν Τόμας για τις επόμενες δύο σεζόν.

Ντεσόν Τόμας... 2021 στον Παναθηναϊκό!

Ο Ντεσόν Τόμας θα παραμείνει στο πράσινο ρόστερ έως το καλοκαίρι του 2021. Πριν από λίγο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τη διετή επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την παραμονή του Ντεσόν Τόμας στην ομάδα για δύο ακόμη χρόνια. O 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν 2018-2019 με την πράσινη φανέλα, έχοντας 10.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 32 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα της Basket League είχε 13.3 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.