ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνεχίζει στο τριφύλλι η Μούλη!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την έμπειρη παίκτρια, Ρούλα Μούλη, η οποία θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μπάσκετ γυναικών και τη νέα σεζόν.

Συνεχίζει στο τριφύλλι η Μούλη!

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ Πετρούλα Μούλη για την σεζόν 2019-20.

Η 34χρονη πάουερ φόργουορντ θα συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα στελέχη που βασίζεται η ομάδα και στην Α1 και αναμένεται να βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία της.

Η πλούσια αθλητική της καριέρα έχει τους εξής «σταθμούς» ως τώρα:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2000-03 Παναθλητικός Συκεών

2003-05 Πρωτέας Κορδελιού

2005-09 AΣ Siemens

2009-14 Άρης Θεσσαλονίκης

2014-15 Αναγέννηση Ν.Ρυσίου

2015-16 Τερψιθέα Γλυφάδας

2016-17 Παναθηναϊκός

2017-18 Δάφνη Αγίου Δημητρίου

2018-19 Παναθηναϊκός

Επιπλέον είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες U18, U20 και γυναικών.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Ρούλα Μούλη τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό.

Όπως ξέρουμε όλοι ο ΠΑΟ είναι ένας τεράστιος Σύλλογος που θέλει να πρωταγωνιστεί παντού.

Πέρυσι επαναφέραμε τον Σύλλογο στην Α1 κατηγορία και φέτος θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι η ομάδα εκεί που πρέπει.

Θέλω να ευχαριστήσω για την ανανέωση την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τον Μάκη Κουτσονικόλα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.