ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δείτε live τον Τσίπρα στο ΣΚΑΪ -Αρπάχτηκαν μόλις άρχισε η συζήτηση (vid)

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σπάζοντας το εμπάργκο που είχε ο ίδιος επιβάλει κατά του σταθμού για μια εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη.

Δείτε live τον Τσίπρα στο ΣΚΑΪ -Αρπάχτηκαν μόλις άρχισε η συζήτηση (vid)

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σπάζοντας το εμπάργκο που είχε ο ίδιος επιβάλει κατά του σταθμού για μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη.

Απέναντί του η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσσιώνη και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

Πέντε ημέρες πριν τις εκλογές και ανήμερα των γενεθλίων του ιδιοκτήτη του σταθμού Γιάννη Αλαφούζου, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να πάει στο κανάλι του Φαλήρου επειδή – όπως είπε – του το ζήτησε ένας ηλικιωμένος σε μια περιοδεία του στην Αρκαδία.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ανακοίνωσε την απόφασή του.

Δείτε LIVE βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.