ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ατάκα – «φωτιά» Τσίπρα για Παπαδημητρίου, Μπογδάνο στον ΣΚΑΪ (vid)

Μόνο… μονότονη δεν ήταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.

Ατάκα - «φωτιά» Τσίπρα για Παπαδημητρίου, Μπογδάνο στον ΣΚΑΪ (vid)

Ο πρωθυπουργός «έσπασε το εμπάργκο» που είχε επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό και το πρώτο τέταρτο της συνέντευξης επικεντρώθηκε σε αυτή ακριβώς την κόντρα, με τα… καρφιά και από τις δύο πλευρές να δίνουν και να παίρνουν.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον σταθμό να αναθεωρήσει τη θέση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι η απόφασή του να πάει στον ΣΚΑΪ ήταν οριακή – εκτίμησε δε, ότι μάλλον δεν βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποια στάση θέλετε; Σε όλα ναι;» ρώτησε η Σία Κοσσιώνη για να απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται απέναντι σε δύο δημοσιογράφους που εκτιμά.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους δημοσιογράφους – υποψηφίους με τη ΝΔ, λέγοντας ότι προτιμά τον κ. Παπαδημητρίου και τον κ. Μπογδάνο να υπερασπίζονται τις θέσεις της ΝΔ από τα έδρανα της Βουλής!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsbomb

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.