ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προτείνει δανεισμό για Στάικο – Θέλει να μείνει ελεύθερος ο παίκτης

Ο Παναθηναϊκός προτείνει να τον θέσει στη λίστα με τους παίκτες υπό δανεισμό, αλλά εκείνος προτιμά να αποχωρήσει.

Παναθηναϊκός: Προτείνει δανεισμό για Στάικο - Θέλει να μείνει ελεύθερος ο παίκτης

Ο Πασχάλης Στάικος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν, κάτι που δεν αναμενόταν να συμβεί και στη σεζόν που έρχεται. Ο Γιώργος Δώνης δεν τον έχει στα πλάνα του, όσον αφορά την ενδεκάδα, ή έστω στο κλειστό ροτέισον και ως εκ τούτου, οι “πράσινοι” πρότειναν στον Έλληνα ποδοσφαιριστή να τον θέσουν στη λίστα των υπό δανεισμό παικτών, ώστε να βρει ομάδα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Στάικο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Πράσινης”, ο Στάικος θέλει να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει εκείνος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Δώνη. Ο Παναθηναϊκός δεν θα ήθελε να χάσει τα δικαιώματα του παίκτη και για τον σκοπό αυτό έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά Στάικου. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και μέχρι να βρεθεί οριστική λύση, ο Στάικος θα προπονείται με το γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...